tisdag 25 december 2007

Julhelgen




Nu är julaftonen överstökad, alla har åkt hem till sitt eller till andra släktingar, och vi är inne på juldagen med massor med julmat kvar som vi säkert skulle kunna leva på i minst en vecka till om det inte var för att vi snart inte vill se åt någon mer julmat...
Jakten på passande julklappar och köandet i mataffärerna för att få ett komplett julbord, och all tid som tillbringats i köket för att laga maten, och sedan är allt över på en eftermiddag. Det känns lite snopet att julen tog slut så snabbt, även om vi har en middag kvar hos Farmor på annandagen, dock utan julmat som tur är.

Av Denise fick Kenzo en hundtomteluva som hon köpt på hundavdelningen på Harrod´s i London veckan före jul.
Från Caroline och Per kom ett paket smarriga grisöron och en olja på duk som Caroline målat av Kenzo när han står ute på sädesfältet. Den kommer att pryda sin plats i hallen.
Tack Denise och Carro & Per

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på Er alla o en God fortsättning. Ser härligt intressant ut för kenzo o hans klappöppnande.
Vilken fin tavla!

kattis o peter över åsen

Anonym sa...

Hej hej! Låter som om ni haft en härlig jul! Även här blev det lite mycket julmat kvar - men nu börjar det äntligen bli plats för lite annat i kylen! :) Vi vill passa på att önska er ett riktigt Gott Nytt År! :) Kram Malena, Lasse o Risto

Anonym sa...

Hej Hej!
Jag hittade ingen annanstans att skriva på din sida så jag passar på här!
Tusen tack för grattis i gästboken! Det var en härlig helg! Nu kommer väl det "svåraste" att jaga det där sista certet... Men vi ser fram emot det oxå!
Stor kram från Annika & Minos
www.consto.se/minos