lördag 1 december 2007

1:a december i skogen











Under höst och vinter verkar det bara bli blogginlägg i Kenzo-bloggen på helgerna. En vanlig vardag händer det ju inte så mycket i ett hundliv. Vi passar därför på att aktivera Kenzo än mer på helgerna med promenader och träffar med andra hundar. Till dagens träff/promenad i Östtjärn så kom det 2 st. hundar som inte var med förra lördagen. Ulrika hade förutom Azela med sig sin Tindra, och Inger och Pelle hade med sig Nelson, och Anki och Christoffer hade med sig Isak. Jättebra att Ulrikas båda tikar lär våra killar lite "vett och etikett" speciellt i hur man uppför sig mot damer, och att de säger till på ett så bra sätt.
Med den nysnö som kommit var det ganska tungt att gå på en oplogad skogsväg idag, speciellt som det är uppförsbacke i stort sett hela vägen innan vi vänder tillbaka. Vi får hoppas någon kör upp vägen med skoter till nästa helg!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tusen tack!!!
Underbara bilder i snön!
Kram från oss.

Anonym sa...

Oh, vad härligt med snö!! Vi längtar!! Lilla YaMaya blir det som kommer att stanna hos oss hör i Vallentuna tillsammans med mamma Jindra!!
Jag planerar att gotta mig med hundar en hel dag på mässan den 16/12 (dock inga egna!!) precis som om jag inte har nog med hundar . . . *ha,ha*

Dahido's Kennel sa...

Tack för Torstens gratulationer ;)
Ha en bra Jul och ett bra nytt 2008!!!
Önskar vi alla på Dahido's/Marie.

Anonym sa...

Oi, har det gått hele 2 mnd før jeg får med meg at dere har fått blogg! Juhuu! Nå er den lagret under favoritter!
God jul og godt nyttår til dere også!!!