måndag 15 oktober 2007

Äntligen är vi också "online" !


Det har kommit önskemål från olika håll om att vi ska ordna en hemsida åt Kenzo, men istället blir det en blogg. Nu ska vi göra vad vi kan för att hålla den uppdaterad med text och bilder så fort det händer och sker något intressant i Kenzos liv.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, detta blev ju helt OK.

Anonym sa...

Bra jobbat Kerstin :)

Anonym sa...

Välkomna "online", äntligen!!
Du har gjort en jätte snygg blogg Kerstin!!
Hit kommer vi att komma ofta för att följa farbror Kenzo ut i stora värden!
Hälsn. från brorsbarnen i valplådan!

Anonym sa...

Kanon!! Gud vad roligt att den är klar... den blev superbra!
/kramar Stina & Kenji

Anonym sa...

Hoppas det är här inlägget ska vara .....?? ;-)) Härligt att ni nu är ute i cyber! Det har varit sååååå många tillfällen att gratta den stilige herren på sistone! Snacka om att ha en tung meritlista redan som 3 åring! STORA kramar från oss!!

Ewa H-D sa...

Hej Kerstin nu har jag oxå hittat hit,Kul att man kan skriva några rader till dig oxå. Grattis till alla fina framgångar och nya titlar. Ha det så bra i Sundsvall. Kram Ewa

Anonym sa...

ej på er! Kul att ni "kommit ut". Ett stort GRATTIS till dig och Kenzo för strålande resultat i ringen. Här kommer vi att titta in då och då. Kram kram Gurli och Hizani

Anonym sa...

Nämen vad skoj att ni också finns på nätet nu! :) Vi kommer snart tillbaka och kikar in! Kram Malena o Risto

Anonym sa...

"Mors lilla Kenzo i skogen gick..." Vi skulle också fått björnfrossa Hizani och jag ha, ha. Man vet ju aldrig. Ta hand om er. Kram Gurli och Hizani.

Anonym sa...

Kul att ni har en egen blogg. Än en gång, stort grattis från oss!
Jag är ju av och till i Sundsvall på jobb och har då nästan alltid hundarna med mig. Vi brukar promenera i skogen runt Södra Bergen och nog har jag lite björnfrossa allt.
Kram
Lilly Vilda och Faro