onsdag 27 januari 2010

Kenzo vårt allt.....


Vår underbara Kenzo har lämnat oss !!!

Saknaden är stor inga ord räcker till just nu , du var den svansviftande killen från det du var valp tills du lämnade oss....Du skulle bli den perfekta "storebror " till vår planerade valp nu blev det inte så , men du kommer ALLTID att ha en stor plats i vårat hjärta. Du hälsade alltid ALLA hundvänner välkommen till oss du hade ett hjärta av GULD . För 2 veckor sen märkte vi att något inte var som det skulle du började vara stel och trött på några dagar blev du sämre mycket sämre vi var till vetrinären tisdag och onsdag , dom trodde att du hade diskbrock vi åkte till Strömsholm i hopp att en magnetröntgen skulle visa på att en operation skulle skulle göra dej frisk. Nu blev det inte så ALLT var värre en så du hade skelettcancer. Vi fick 5,5 fantastiska år med dej.....

15 kommentarer:

Tiger och Hugo sa...

Finner inga ord som kan trösta i denna tråkiga stund. Beklagar det allra djupaste.. Fina och trevliga Kenzo, så kommer jag att minnas honom!!
Stor kram från Lina, Tiger & Hugo!

http://gurli.raptisahlgren.se/ sa...

Gurli och Hizani
Det finns inga ord som kan lindra er smärta just nu, men ni ska veta att jag tänker på er ofta och är så ledsen för er skull.
Bamsekram från mig och Hizani.

Anonym sa...

Ja det känns fortfarande ofattbart.....allt gick så fort. Vi som skulle gå så många härliga promenader.....han skulle få en egen liten kompis...
Tänker på Er varje dag.

/ Kattis

Annika å Minos sa...

Otroligt fin Kenzo finns alltid i Era hjärtan! Jag är så ledsen för Er skull... jag beklagar verkligen sorgen!
En stor varm Kram från Annika & Minos!

Anonym sa...

Tänker på er i sorgen, finfina Kenzo.... Som hade så många fina år kvar, livet är inte alltid rättvist! Men han fick dessa år med er, som han älskade allra mest!

STORA kramar Elin, Diva å Enyabus

Libban sa...

Va ska jag säga...så ledsen, Kerstin! Att förlora sin hund i sin bästa ålder. Kommer ihåg många minnen av Kenzo tillsammans med dig och husse. Kenzo springer nu omkring med många andra kompisar i hundhimlen. Saknaden är stor för er och sorgen svår att trösta.
Kram Libban, Biscuit % Blaze

Anonym sa...

Tänker på er som är utan eran underbara vän.
Stora kramar Anna på Tappinskis

Karin sa...

Jag vill beklaga er stora förlust. Jag kan inte ens tänka mig vilket tomrum Kenzo måste ha lämnat hos er, alldeles alldeles för tidigt. Jag hoppas att ni snart får en ny familjemedlem som kan förgylla era dagar och följa i Kenzos fotspår.
Massvis med kramar, Karin

Anonym sa...

Fy så tråkigt att höra att ni mist eran goooa Kenzo. Men jag hoppas att sorgen kommer lätta nu när det ska komma en liten valp i huset. Många varma kramar Bitte på Stardustkennel

Camilla sa...

Kerstin, min fina cybervän...jag blev så ledsen när jag loggade in och läste ditt inlägg....
Inga ord för sorg finns, inga ord för vackra Kenzo finns.
Skickar dig en stor varm kram från andra sidan jordklotet och lovar dig att trots alla plusgrader här frös jag till is när jag läste vad som hänt.
Tänker på er. STOR KRAM Camilla

Ulrika sa...

Har inga kloka ord, mer än att jag jag känner med er. Chock. Ta hand om er. Värme till er från mig & The Brownies

Anonym sa...

Inga ord hjälper i det här läget. En fantastisk hund som fick ett alltför kort liv här på jorden. Men ett väldigt bra liv fick han hos er. Käner med er. Kram Eva

Camilla & Gucci sa...

Hej!
Jag skulle ju kika in här för att säga att det var roligt att du har tittat in på Guccis sida. Men nu kom jag ju helt av mig när jag läste detta fruktansvärt sorgliga som har hänt och som jag på något sätt helt har missat.Livet är verkligen orättvist ibland och svårt att förstå sig på. Jag förstod av ngt av inläggen att en valp planeras, det blir nog jättebra! Inte för att ersätta Kenzo på någotvis, men för att skingra tankarna lite och få något annat att tänka på. Tiden läker alla sår sägs det ju och med tiden kommer Ni bara att minnas alla härliga glädjestunder Ni hade med Kenzo.
Trevlig helg önskar vi Er!
Kram,kram

Angelica med familj sa...

Hej!
Det finns nog inga ord som kan trösta en sån här gång! Men vi skickar en styrke kram till er, trots att vi aldrig hann träffa farbror Kenzo så verkade han vara en underbar herre!

kram från Yambi med familj

casinonsvenska.eu sa...

Jag skulle ju kika in här för att säga att det var roligt att du har tittat in på Guccis sida.